Sunday, June 15, 2014

Tratament Anticelulitic, pentru slabire rapida, compactare si remodelare corporala, cu dublu efect termic: cald/rece





Dragele mele, 


   Va aduc astazi in atentie, un tratament complet, ANTICELULITIC, PENTRU SLABIRE RAPIDA, COMPACTARE SI REMODELARE CORPORALA, CU DUBLU EFECT TERMIC: CALD / RECE, cu efecte uimitoare, care presupune 3, 4 aplicari/saptamana.

DESCRIERE:
           Tratamentul Therma-Frio-Shock reprezinta cel mai eficient tratament anticelulitic si de slabire rapida (topirea tesutului adipos superficial si a nodulilor celulitici). Efectele terapiei sint multiple: anticelulitic, antiadipos (slimming), compactare (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si remodelare. In multe cazuri, s-a observat si o ameliorare semnificativa a vergeturilor.
Rezultatele tratamentului de slabire rapida si anticelulita pot aparea inca de la prima impachetare, dar sint concludente dupa utilizarea constanta si corecta a tratamentului, timp de 2, 3 saptamani.
Mecanismul este simplu: din totalul caloric zilnic, organismul foloseste un numar mare de calorii, pentru a-si mentine temperatura optima. Pornind de la aceasta observatie, specialistilor le-a venit o idee simpla: reducind temperatura organismului, acesta este obligat sa consume mai multe calorii, pentru a-si echilibra temperatura, ceea duce la pierderea kilogramelor in plus, mult mai rapid, printr-o activitate musculara intensa. Acesta este principiul de actiune al tratamentelor bazate pe dublul efect termic cald-rece.
CUM SE FOLOSESTE:
PASUL 1: PREPARAREA SOLUTIEI FRIO
Inainte de a incepe aplicarea tratamentului, se prepara Solutia Frio. Voe fi udate bandajele cu apa rece si stoarse bine. Intr-un vas mediu, punem apa rece si Frio Lichid, in functie de necesitati. Vor fi Inmuiate bandajele in solutia astfel preparata si lasate acolo, pina cind la aplicarea pe corp.
PASUL 2: THERMA GELUL
Aplicam un strat subtire de Therma Gel, pe zona in care urmeaza a se folosi bandajele elastice. Aplicarea gelului o vom face cu ajutorul unui aparat care va ajuta la patrunderea in profunzime a gelului.
PASUL 3: BANDAJELE ELASTICE
Inainte de a aplica bandajele, inlaturam surplusul de solutie Frio, din ele. Aplicarea se face de jos, in sus. Puteti sta cu bandajele elastice intre 30 min si o ora, in functie de confortul dumneavoastra.
ATENTIE ! Combinarea efectelor termo cald-rece provoaca senzatia de frig. Nu va speriati ! Acesta este efectul normal al oricarui tratament cald-rece si are ca urmare compactarea tesutului (reducerea numarului de centimetri, in circumferinta) si arderea unui numar mare de calorii. Puteti folosi un trening gros sau o patura, pe durata impachetarii.
PASUL 4: TONIFIEREA
Dupa un tratament de slabire rapida si compactare, tonifierea este obligatorie ! Altfel, riscati ca pielea si tesuturile sa se lase. Dupa ce inlaturati bandajele elastice, folosim o crema speciala in acest sens. Aplicarea cremei finale se face asemenea aplicarii Therma Gelului..

Tratamentul Therma-Frio-Shock poate fi facut de 3, 4 ori/saptamana. 
ALTE COMBINATII POSIBILE:
* Fiecare produs poate fi folosit ca tratament de sine statator;
* Therma Gel (impachetare cu film osmotic) + Moulding Cream
* Therma Gel + benzi elastice cu Frio Lichid
* Benzi elastice cu Frio Lichid + Moulding Cream
CONTRAINDICATII:
- cardiaci, hipertensivi, femeile insarcinate sau care alapteaza, persoane care au ulcer varicos, persoane care au rani deschise sau operatii recente (mai proaspete de 3 luni).
TRATAMENTUL POATE FI FACUT SI DE CATRE PERSOANELE CU FRAGILITATE CAPILARA !
NOTA:
* Therma-Frio-Shock este cel mai bine vindut si cel mai apreciat produs by Irina Reisler
ATENTIONARI:
* tratamentul trebuie intrerupt, in cazul senzibilitatii la una dintre componentele cremei
* a nu se lasa la indemina copiilor
* a se pastra la temperatura camerei.

Pentru programari, apelati cu incredere: 0755.055.772, va raspund eu, Cristina.

No comments:

Post a Comment