Tuesday, April 14, 2015

In premiera pe Brasov, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va ofer: 

                                          EXTENSII SPRANCENE!
   Nu conteaza cate firicele de par aveti, cu ajutorul acestor extensii, in functie de ingrijirea oferita, aveti sprancene pentru cca 2 saptamani!Stim cat de importante sunt sprancenele pentru fizionomia noastra, nu-i asa? Sprancenele problematice, cu zone lipsa, asimetrice, pensate gresit o perioada indelungata pot modifica intreaga fizionomie intr-un sens nu tocmai fericit.
Sunt foarte asemanatoare extensiilor de gene, se regasesc in diferite lungimi, grosimi si culori, adaptabile oricarui tip de spranceana in parte.
Se aplica folosind un adeziv special transparent, astfel ca dupa aplicare este aproape imposibil sa deosebim firele naturale de cele false. Extensiile de sprancene se aplica pe firele deja existente din spranceana si/sau direct pe piele.
Extensiile de sprâncene sunt dificil de pus. Firele sunt foarte subţiri precum cele naturale pe care le avem noi în sprâncene şi sunt făcute dintr-o mătase naturală. Sunt blonde, brunete, şatene în funcţie de firele noastre de păr.
Sunt foarte asemanatoare extensiilor de gene, se regasesc in diferite lungimi, grosimi si culori, adaptabile oricarui tip de spranceana in parte.Se aplica folosind un adeziv special transparent, astfel ca dupa aplicare este aproape imposibil sa deosebim firele naturale de cele false. Extensiile de sprancene se aplica pe firele deja existente din spranceana si/sau direct pe piele.Extensiile de sprâncene sunt dificil de pus. Firele sunt foarte subţiri precum cele naturale pe care le avem noi în sprâncene şi sunt făcute dintr-o mătase naturală. Sunt blonde, brunete, şatene în funcţie de firele noastre de păr.Sunt foarte asemanatoare extensiilor de gene, se regasesc in diferite lungimi, grosimi si culori, adaptabile oricarui tip de spranceana in parte.Se aplica folosind un adeziv special transparent, astfel ca dupa aplicare este aproape imposibil sa deosebim firele naturale de cele false. Extensiile de sprancene se aplica pe firele deja existente din spranceana si/sau direct pe piele.Extensiile de sprâncene sunt dificil de pus. Firele sunt foarte subţiri precum cele naturale pe care le avem noi în sprâncene şi sunt făcute dintr-o mătase naturală. Sunt blonde, brunete, şatene în funcţie de firele noastre de păr.Durata purtarii extensiilor de sprancene este de cca 2 saptamani, in functie de ingrijirea acestora.Această procedură nu atacă firele de păr existente în sprâncenele noastre, astfel încât să le pierdem pe parcursul procedurii.O sedinta durează între 30 şi 60 de minute, dar rezultatele sunt spectaculoase.


Reguli de urmat pentru o ingrijire optima:NU folositi produse de machiaj in zona sprancenelor;NU aplicati pe sprancene produse-tratament ;NU agresati sprancenele cu mana, periuta, sau orice alta metoda prin care puteti cauza caderea agresiva a firelor;Spalati sprancenele zilnic cu apa pentru a indeparta impuritatile si sebumul secretat de ten.Produsele uleioase afecteaza rezistenta adezivului, astfel incat daca nu urmati indicatiile de mai sus intocmai, perioada de rezistenta a extensiilor de sprancene scade catre limita inferioara a intervalului mentionat.Dacă vă aplicaţi extensii de sprâncene şi apoi mergeţi la mare sau la piscină, nu aveţi voie să intraţi în apă timp de două zile.Dragele mele, va astept cu mare drag cu intrebari, nelamuriri, programari atat prin mesaj cat si la numarul:0755.055.772


 -


No comments:

Post a Comment